Αρχική Προφίλ Χοροί Σχολή Προσφορές Gallery Επικοινωνία
   
Από το 2004 λειτουργεί στο Π. Φάληρο στην Οδο Ζησιμοπούλου 93 η σχολή χορού της Κας Νινέττας Βασιλοπούλου, προσφέροντας μαθήματα χορού διαφόρων ειδών που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες.

Από την ίδρυση της σχολής έως τώρα έχουν φιλοξενηθεί  τουλάχιστον 1.500 μαθητές, οι οποίοι έχουν απολαύσει την εξαιρετική επαγγελματική αφοσίωση των δασκάλων μας.

Σκοπός μας είναι να αποκτήσετε κοντά μας την καλύτερη εμπειρία της ζωής σας, είτε θέλετε να μάθετε χορό για διασκέδαση είτε για κάποια ιδιαίτερη περίπτωση.

Γι' αυτό έχουμε δημιουργήσει ένα πολύ ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον όπου οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αποτελεσματική διδασκαλία μας ώστε να εξελιχθούν σε ολοκληρωμένοι χορευτές.

Κάθε μέρα προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των μαθητών μας, βάζοντας σαν προτεραιότητα την εξέλιξη της τεχνικής και του στυλ σε κάθε χορό. Εάν είστε μέλος μας, θα το γνωρίζετε ήδη αυτό, έχοντας συμμετάσχει σε κάποιο από τα εκπαιδευτικά μας πάρτυ ή σε κάποια από τις μοναδικές εκδηλώσεις μας.

Εάν δεν είστε μέλος μας, τότε κάντε το αμέσως! Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω διαδικτύου ή και προσωπικά. Θα χαρούμε πολύ να σας δώσουμε οποιεσδήποτε πληροφορίες θέλετε.

 
ΑΡΧΙΚΗ ΠΡΟΦΙΛ ΧΟΡΟΙ ΣΧΟΛΗ ΝΕΑ GALLERY ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
ΝΙΝΕΤTΑ'S DANCE STUDIO
ΝΙΝΕΤΤΑ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΖΗΣΙΜΟΠΟΥΛΟΥ 93 ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΤΚ 17564
ΤΗΛ 210 9883485
EMAIL : info@ninettadance.gr